Tim Hofman noemt prinses Amalia een ‘bitch’

BNN-presentator Tim Hofman laat zich op Twitter bijzonder grof uit over prinses Amalia, de toekomstige koningin van Nederland. Dat is te lezen op het sociale medium. Prinses Amalia viert vandaag haar twaalfde verjaardag. Een nieuwsbericht van Nu.nl waarin staat dat ze voor haar verjaardag een klassiek concert krijgt, verbaasde Hofman zeer. “Goddomme. Word je twaalf krijg je een klassiek concert. Bitch wil voelen aan Justin Bieber en pyjamafissa vieren“, aldus de BNN’er.

Hofman vraagt zich af wat Amalia van Sinterklaas heeft gekregen. Hij beeldt zich in hoe zij daarover vertelt op school. “‘Amalia, wat heb jij van de Sint gekregen?’, ‘Een abonnement op de Libelle en een plek in het familiegraf’, ‘Ga maar op de gang staan’.

Eerder liet Hofman al weten dat hij een monarchie niet vindt passen in een ideale samenleving. Hetzelfde geldt voor religie. Religieus onderwijs noemt hij ‘een van de meest zotte dingen die een westerse maatschappij tot zich kan nemen’.

Amalia is op 7 december 2003 geboren in Den Haag. Ze houdt van paardrijden, hockey en pianospelen.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen