SBS-internetzender S1 leent programma aan Veronica

Foto: Fleur KoningS1.tv, de nieuwe on demand-zender van SBS, leent het programma Fijne Vrienden uit aan zijn lineaire broertje Veronica. “Non-lineair gaat naadloos over in lineair“, meldt de zender in een persbericht. Fijne Vrienden, dat bij S1.tv op aanvraag te zien is, is bij Veronica vanaf deze week elke vrijdag om 23.00 uur te zien. “Fijne Vrienden Roadtrip Vietnam sluit perfect aan op de Thank God It’s Friday-avond die onlangs van start is gegaan op Veronica“, zegt zenderbaas Bastiaan van Dalen.

Van Dalen: “Die avond staat volledig in het teken van comedy met programma’s als The Muppets en The Big Bang Theory. Door de komische S1-webserie hier aan toe te voegen, sluit het perfect aan bij het gevoel van die avond en kan de kijker op natuurlijke wijze kennis maken met deze webserie en S1.tv.

Fijne Vrienden Roadtrip Vietnam maakt deel uit van de S1original-series die speciaal voor www.s1.tv gemaakt zijn. Op de jongste ‘zender’ van Nederland die onlangs gelanceerd werd op de SBS jaarpresentatie zijn ‘de meest getalenteerde online videomakers van Nederland’ te vinden.

In Fijne Vrienden Roadtrip Vietnam maken Raaf, Thijs, Veras en George tien weken lang de meest bizarre dingen mee in dit verre oosterse land.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen