RTL-serie The Blacklist krijgt vierde seizoen

RTL kan voorlopig nog even door met de Amerikaanse serie The Blacklist. Hoewel het derde seizoen nog in volle gang is in de VS, hebben de makers nu al groen licht gekregen voor een vierde serie in het seizoen 2015/2016. Dat heeft tv-netwerk NBC gemeld. The Blacklist is twee jaar lang te zien geweest op de maandagse serieavond van RTL 4. Dat station stopt echter met buitenlands drama op de maandagavond, waardoor het derde seizoen van de serie op 4 januari begint bij RTL 5.

Ook bij RTL 5 krijgt The Blacklist een prominent uitzendtijdstip. De serie zal wekelijks om 20.30 uur beginnen en zal een uitzendavond vormen met Unforgettable om 21.30 uur en Crime Scene Investigation om 22.30 uur.

The Blacklist is een Amerikaanse misdaadserie over ’s werelds meest gezochte crimineel Raymond ‘Red’ Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven.

Hij is bereidt hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen