SBS 6 en SBS 9 dag lang met zelfde programmering

SBS 6 en zusterzender SBS 9 hebben op zaterdag 19 december nagenoeg dezelfde programmering. Het is op die dag voor de tweede keer Disney Dag bij SBS met een keur aan bekende Disney-films: de Nederlandstalige versies komen op 6, de Engelstalige op 9. Dat heeft SBS laten weten. “Het hoogtepunt van deze sprookjesachtige dag is de spetterende première van Monsters University. Er is geen betere manier om samen met de hele familie de kerstvakantie in te luiden“, aldus SBS.

’s Ochtends zullen films voor de jonge Disney-fans uitgezonden, een groot deel van de middag staat in het teken van 101 Dalmatiërs, terwijl in de vooravond De Leeuwenkoning te zien zal zijn.

Van alle films tòt 20.30 uur zendt SBS 6 de Nederlandstalige versies uit en SBS 9 de Engelstalige versies. Alleen op prime time, als de film Monsters University te zien is, gaat SBS 6 in het Engels en SBS 9 in het Nederland.

Afgelopen zaterdag 3 januari was het voor het eerst Disney Dag bij SBS 6. Die scoorde de gehele dag ruim boven het zendergemiddelde van de zenders.

Met uitschieters voor The Lion King (27,7 procent marktaandeel in de doelgroep 20 – 54 jaar) en Tangled (21,6 procent marktaandeel, 20 – 54) die toen voor het eerst op tv te zien waren, was Disney Dag een groot succes.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen