Omroep NTR belooft: ‘Dieuwertje komt gewoon terug’

Dieuwertje Blok presenteert ook in 2016 het Sinterklaasjournaal. Dat heeft omroep NTR laten weten in een verklaring aan RTL Boulevard. Sinterklaasjournaal-baas Ajé Boschhuizen is boos over de anti-Zwart Piet-uitspraken van Blok en meldde dit weekend in het AD dat het nog niet zo zeker is dat Blok volgend jaar weer van de partij is. “Er is wat ons betreft geen twijfel over mogelijk dat Dieuwertje Blok volgend jaar gewoon het Sinterklaasjournaal weer presenteert”, meldt NTR echter.

Het interview in het AD is van tevoren ingezien door de NTR en Boschhuizen, waarna er aanpassingen zijn gemaakt. Die heeft de krant echter niet overgenomen, waardoor er volgens de omroep een verkeerd beeld ontstaat. “Het lijkt nu net alsof hij haar weg wil hebben en dat klopt niet.

Hoe dan ook lijkt het te rommelen achter de schermen van het Sinterklaasjournaal. Of er nog sprake kan zijn van een gezonde werkverhouding tussen Boschhuizen en Blok is afwachten.

Lees ook: Dieuwertje Blok mogelijk weg bij Sinterklaasjournaal (zaterdag)

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen