RTL-kijkers ergeren zich aan beeldvervuilende reclame

Filmkijkers van RTL 5 hebben zich woensdagavond massaal beklaagd over de manier waarop de tv-zender reclame maakt voor de serie The Blacklist. Dat is te zien op sociale media. Tijdens de films X-Men Origins: Wolverine en Tekken was linksboven in beeld permanent ‘Blacklist vanaf maandag 4 januari’ te zien, vlak naast het logo van de zender. “Lekker irritant dat grote RTL 5-logo met Blacklist-reclame in het beeld. Jullie beginnen op de prutsers van SBS te lijken…“, zegt kijker Tom.

Sonja kon op deze manier niet lekker filmkijken. “Fijn RTL 5, maar kunnen jullie die reclame nu bij het logo weghalen? Is veel te groot en valt over de film heen!

Antoine dreigde RTL 5 af te haken. “Irritant die constante reclame tijdens een film in beeld! Weer iets nieuws? Zo kijk ik die film niet af RTL 5.

Kijker Stefan sprak RTL 5 toe op dwingende toon. “Hey RTL 5, haal die irritante reclame naast jullie veel te opvallende logo eens heel snel weg! Irritant.

Greet probeerde het op vriendelijkere toon. “Ik kijk naar Wolverine op RTL 5, vervelend genoeg staat er in de linkerbovenhoek het logo met reclame dit is nogal storend. Kan dat niet weg?“, vroeg ze.

En Kees: “Dit neemt ongeveer 15 procent van het beeld in beslag. Heel irritant. Geswitched naar de dvd. RTL is Reclame TeLevisie denk ik.

The Blacklist begint maandag op RTL 5. De serie was voorheen te zien op RTL 4, maar die zender heeft vanwege tegenvallende kijkcijfers de stekker uit zijn seriemaandag getrokken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen