RTL 5-kijker vraagt Oh Oh Cherso-marathon aan

De legendarische realityshow Oh Oh Cherso is vanavond én morgenavond in marathonvorm te zien op RTL 5. Om 20.30 uur wordt afgetrapt met maar liefst vijf afleveringen. Dat heeft het tv-station laten weten. De Oh Oh Cherso-marathon is het gevolg van de RTL 5-actie The Choice is Yours, waarbij de kijker mocht kiezen welke realitysoap hij of zij het liefst in marathonvorm in de herhaling wil zien. Andere opties waren bijvoorbeeld Echte Meisjes in de Jungle en de Roy Donders-soap.

Oh Oh Cherso was in het najaar van 2010 onverwacht een enorme hit op RTL 5. Er keken gemiddeld 1,3 miljoen mensen naar de realityserie, wat een zeldzame score is voor de jongerenzender van RTL.

Door deze torenhoge cijfers liet een vervolg niet lang op zich wachten: Oh Oh Tirol was te zien in het voorjaar van 2011 en was eveneens een groot succes met gemiddeld 996.000 kijkers.

De derde serie in de Oh Oh-reeks, die in het najaar van 2011 te zien was en waarbij de ploeg terug ging naar Chersonissos, was met 556.000 kijkers aanzienlijk minder in trek.

Ook woensdag en donderdag mag de RTL 5-kijker voor even zenderbaas spelen. Zie ook ‘Kijker bepaalt programmering RTL 5 laatste dagen 2015‘.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen