Patty Brard werkt aan dramaserie over detective-oma

Foto: SBSSBS 6-diva Patty Brard is druk bezig met een dramaserie, waarin zij de hoofdrol speelt. Dat zegt ze in 100% NL Magazine. Brard heeft het idee dat omroepen nu nog niet bepaald warmlopen voor een serie met haar in de hoofdrol, maar hoopt ze te overtuigen als de gemeente Den Haag aanhaakt als sponsor. Het idee is namelijk dat Brard een ouder Indisch dametje gaat spelen dat een eethuisje heeft in die stad. “Heel lang verhaal kort gemaakt: vanuit dat eethuisje lost zij misdaden op.

De fictieve detective-oma heeft veel aanloop in haar toko. “Iedereen komt bij haar eten, dat varieert van mensen van het Binnenhof tot mensen uit de Schilderswijk.

De 60-jarige tv-ster wil op haar oude dag méér dan alleen presenteren. “Tot nu is acteren er nog niet van gekomen, wat ik heel erg jammer vind. Maar we zijn op dit moment bezig met een serie die op mij geschreven is.

Ze hoopt dat Den Haag aanhaakt. “Het is een leuk project! En ik heb besloten dat als de omroepen nu nog niet geloven dat ik kan acteren, we eerst maar moeten kijken of de gemeente het wel ziet, om vervolgens de omroepen wat warmer te krijgen. Met hen zijn we nu in gesprek.

Op de vraag of ze kan acteren, zegt Brard: “Jazeker! Het is iets wat ik heel erg ambieer en ontzettend leuk vind. Hoewel ik veel dingen gedaan heb, mist dit nog wel op mijn cv.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen