Meelevende sterren geen hit op late avond NPO 1

Het EO-programma Herberg Europa waarin Frank Lammers, Susan Visser, Guus Meeuwis en Tygo Gernandt meeleven met de vluchtelingen is geen succes op de late avond van NPO 1. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Herberg Europa, waarin de sterren vluchtelingen een gezicht geven om zo sceptici te overtuigen, begon woensdagavond om elf uur met slechts 412.000 kijkers, goed voor 9,9 procent marktaandeel, ver onder het zendergemiddelde.

De BN’ers werkten belangeloos mee aan de EO-show. “Frank, Susan, Guus en Tygo nemen deel vanuit het verlangen om de mens achter het lastige vluchtelingendossier te ontmoeten: de vluchteling en de hulpverlener.”

Op een heel persoonlijke manier doen zij verslag van hun ervaringen. Wat zij zien is indrukwekkend, schrijnend, verwarrend en gelukkig van tijd tot tijd ook hoopgevend. Zo ontstaan oprechte verhalen van twijfel én hoop.”

Het tweede en laatste deel is vanavond te zien, om 23.00 uur op NPO 1. Vrijdagavond is 5 Jaar Later met Jan Smit te zien op hetzelfde tijdstip.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen