Gordon werkt aan datingshow Goor Zoekt Man

Gordon werkt aan een realityserie waarin hij op zoek gaat naar een man. Dat heeft de entertainer verklapt in Thuis Op Zondag. Het SBS 6-duo Dirk Zeelenberg en Kim-Lian van der Meij vroeg aan Gordon of het niet een goed idee is om Goor Zoekt Man te maken en daar schrok hij even van. “Het is toch echt bizar dat je dit zegt. Ik zou het wel een heel leuk idee vinden, ja. Het gaat er ook komen, ha ha ha! Ik mag het eigenlijk helemaal niet zeggen“, aldus de populaire RTL 4-presentator.

Over de aanleiding van het tv-programma, zegt Gordon: “Er is geen hond die tegen me aan pist, dus doen we het maar via een tv-programma.”

Overigens denkt Gordon niet dat hij serieus een liefdespartner gaat vinden. “Heel eerlijk gezegd denk ik niet dat je het via een tv-programma gaat vinden, maar het is wel weer even leuk om op kosten van de baas te gaan speeddaten.”

Mocht Gordon tóch een geschikte partner vinden, dan kan RTL 4 een tv-registratie van zijn eventuele huwelijk op zijn buik schrijven. Dat wil hij ‘ergens ver weg zonder alle media-aandacht’ doen, vertelde hij vorig jaar.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen