Gordon wil geen media bij toekomstig huwelijk

Als Gordon gaat trouwen, wil hij dat doen zonder de aanwezigheid van de media. Dat vertelt de entertainer in weekblad Story. Om te kunnen trouwen, moet Gordon eerst op zoek naar de perfecte man. “Mijn probleem is dat ik niet de kans krijg om in alle rust een relatie op te bouwen“, klaagt hij. “Voordat ik hem de hand schud, ligt het nieuws al op straat. Daarom denk ik dat als ik ooit ga trouwen, ik dat misschien op een geheime plek zal doen, ergens ver weg zonder alle media-aandacht.” 

Gordon zag recentelijk, deels via de media, alweer een relatie op de klippen lopen: die met Roelof. “Als het gevoel er niet is, dan houdt het op. Daarom was ik zo blij dat ik dit keer zélf de relatie heb beëindigd. Dit keer was ik de sterkste partij en wist ik: tot hier en niet verder! Ik voelde dat het met Roelof niet ging lukken.”

Voorlopig richt Gordon zich op zijn tv-werk. “Natuurlijk wil ik niet alleen blijven, want ik heb nog altijd de vurige wens om te trouwen. Als mijn carrière erop zit, wil ik dolgraag in het huwelijk treden en ik hoop dat dit over vijf jaar een feit is.”

Over vijf jaar wil Gordon in de luwte leven, want het bekend zijn heeft volgens hem een schaduwkant. “Ik heb totaal geen privéleven meer. Op een gegeven moment ben je murw. Soms weet ik ook niet meer wat ik wel en niet kan zeggen.”

Ik ga binnenkort voor een lange periode op vakantie; dan ben ik echt alleen en hoef ik nergens rekening mee te houden. Ik werk echt heel hard en dan is het fijn om er vijf weken tussenuit te zijn. Dat geef ik mijzelf cadeau en dat verdien ik ook.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen