Frans Bauer wil meedoen aan Expeditie Robinson

Geplaatst op Sat 26 Dec 2015 om 15:00

Foto: TROSFrans Bauer ziet een deelname aan de RTL 5-show Expeditie Robinson best zitten, maar hij wordt nooit gevraagd. Dat vertelt de volkszanger en presentator van TROS-programma’s in Veronica Magazine. Als Bauer gevraagd wordt of hij liever meedoet aan Expeditie Robinson of Wie is de Mol, zegt hij: “Dan kies ik Expeditie Robinson. Ik zou mezelf wel op een nieuwe manier leren kennen. Ik ben nog nooit benaderd voor die programma’s. Misschien ben ik niet knap genoeg?

Ondanks het presenteren op tv, blijft zingen het belangrijkst voor Bauer. “Ik heb toch liever de nummer 1-hit. Tv-prijzen zijn natuurlijk leuk, maar ik ben echt een zanger in hart en nieren. Daarmee ben ik begonnen als negenjarig jongetje en dat staat het dichtst bij me.”

Tot slot laat Bauer nog weten dat hij liever zou reïncarneren als Albert Verlinde dan als Gordon. “Albert doet dingen die ik ook heel leuk vind. Het presenteren natuurlijk, maar ook het maken van musicals. Dat lijkt me fantastisch werk.”

 
8 Reacties op “Frans Bauer wil meedoen aan Expeditie Robinson”


 1. Pake, Ljouwert

  Als hij gaat moet hij zijn broer Dorus meenemen. Die heeft wel gevoel voor humor.

 2. Jordy

  Goede nuchtere gast, die Frans Bauer. Vooral tof dat hij ook gewoon met zichzelf kan lachen. Ik hoop dat de Mediacourant-commentkliek hem een beetje goedgezind is deze kerst en niet helemal neersabelt, een van de weinigen in Medialand die ik wel terecht en eerlijk vind overkomen. Maar dat is mijn mening.

 3. Anonymous

  HOU OP MET DIE VREDELIJKE FRANS BAUER….KAN NIKS…NIET ZINGEN NIET PRESENTEREN EN TOCH SUCCES OEPSSSS dat zegt misschien meer over ons dan over hem…my godddd VREEEEESSSEEELIJK!!

 4. André Hazes jr.

  Ik val op oude vrouwtjes en doe het voor de afwisseling ook graag met Frans Bauer!

 5. Norvo

  Frans Bauer op een onbewoond eiland zonder aardbeienjam aan het ontbijt en de afhaalchinees binnen handbereik? Of hij verrast ons allemaal of hij is de eerste die vrijwillig naar huis gaat.

 6. Pepernoot

  Frans is doorgeslagen ,net als tv met hun zuurpruim goedkope doorgeslagen ouwe meuk troep modder herhalings troep filmpjes ,waarbij RTL met Home Alone uit de kast gehaalde Home Alone 1 ,2 ,3 ,4 ,5 ,6 ,7 ,8 ,9 en 10 kinderbagger of liever gezegd babybagger en dat terwijl de babytjes toch echt al om 20.30 in hun mandje liggen.
  Bij tv lopen ze nog echt 10 jaar achter maar dat is om met herhalings filmpjes hun portemonee te spekken in hun schijfjesfabriek dat ze nog gek genoeg een tv station noemen .
  De 12 jarige jochies kijken geen tv bagger meer,die zitten tegenwoordig achter knotsen van schermen GTA V te spelen tot diep in de nacht en computer Internet ineen .

  TV kijken is ouderwets met dat bagger aan reclame troep .
  TV prijst zich zelf uit de markt .

 7. Snuifje

  Aardige vent die Frans. Daar kan die pathetische Marco nog n voorbeeld aan nemen.

 8. jan

  Aj Aj Aj. . Rtl4 gisteren 10.5% aandeel..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.