Lieke Veld gek op National Geographic Channel

Lieke Veld, die de middagshow van Qmusic presenteert, is vooral gek op tv-programma’s van National Geographic Channel. Dat vertelt ze in een interview met de Vriendin. Veld is bijvoorbeeld fan van de NGC-serie Ultimate Airport Dubai. “Ik vind het heel leuk om dat soort achter-de-schermen-programma’s te kijken. Ice Road Rescue en Highway Thru Hell bij National Geographic kijk ik ook graag. Daarin zie je hoe vrachtwagenchauffeurs worden gered als ze van de weg af raken“, zegt ze.

Maar ook de Discovery-zender TLC zet ze graag op. “Met van die programma’s voor vrouwen, zoals Teen Mum, of Say Yes To The Dress, waar ik ook naar keek voor mijn bruiloft. Of Pregnant In Heels, over rijke zwangere vrouwen.”

Haar vriend Wietze de Jager, de ochtend-dj van Qmusic, vindt dat ‘afschuwelijke programma’s waar hij niet samen met mij naar wil kijken’. “Dan moet de televisie echt uit. Dus dat wordt nog een probleem als zijn werktijden ooit veranderen!

Veld doelt erop dat De Jager voor zijn werk altijd vroeg naar bed moet en dus geen prime time-tv kan kijken. “Alleen het journaal kijken we elke avond samen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen