Frank Masmeijer wil voor Shownieuws werken

Frank Masmeijer, de oud-NCRV-ster die verdacht wordt van smokkel van cocaïne, hoopt op een baan bij SBS Shownieuws. Dat vertelt de presentator in weekblad Weekend. Masmeijer wil terug op tv. “Ik hoop dat er iets op mijn pad komt wat goed bij me past. Ik zie me niet meer van een lange showtrap af komen, want die tijd is echt voorbij. Maar een vaste plaats bij een programma als Shownieuws lijkt me wel wat. Ik zou daar graag aan de slag gaan. Iets met actualiteit en show, dat past goed bij me.

Hij heeft goede hoop. “Als het proces achter de rug is, denk ik dat er een nieuwe tv-kans voor mij komt. Er is links en rechts was geïnformeerd bij mij door mensen die in tv-land wel wat in de melk te brokkelen hebben. Het zou leuk zijn weer op tv te komen.”

Toch is een tv-baan niet Masmeijers enige ambitie. “Er ligt een plan klaar op het gebied van export van drank naar het buitenland. Dan moet je denken aan landen als Spanje of China. Het is iets wat ik samen met een dierbare vriend ga doen.”

Om het laatste duwtje aan ons plan te kunnen geven, moet ik echter wel weten hoe mijn toekomst eruitziet. Dat is dus na de uitspraak van de rechter.”

Masmeijer gaf in september een exclusief tv-interview aan Shownieuws.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen