‘Divagedrag Dirk Zeelenberg komt door geldzucht’

Foto: RTLWeekblad Party heeft wel een idee waar het divagedrag van Dirk Zeelenberg vandaan komt: geldzucht. Dat schrijft het weekblad. Producent Talpa heeft onomwonden laten weten dat Zeelenberg slecht beschikbaar was voor de opnames van de hitserie Divorce, die in 2016 stopt. Zeelenberg heeft namelijk de ene na de andere schnabbel in zijn agenda staan. “Nu hij op het hoogtepunt van zijn roem staat en zijn marktprijs is gestegen, wil Dirk daar optimaal van profiteren“, weet Party.

Zeelenberg heeft het geld volgens Party hard nodig, omdat zijn woning op de Herenmarkt in Amsterdam op een veiling is gekocht voor 1.020.000 euro, terwijl hij er 1.645.000 euro voor had betaald. Zijn hypotheek was iets lager, maar er bleef alsnog een restschuld over van 360.000 euro.

Deze schuld zou wel eens de oorzaak kunnen zijn van zijn divagedrag, aldus Party. “Als geen ander beseft de sympathieke krullenbol, die zijn pand aan de Herenmarkt in Amsterdam met zijn vrouw en kinderen verruilde voor een huurappartement in de wijk De Baarsjes in Amsterdam, dat succes zeer tijdelijk kan zijn.”

En vandaar wellicht dat hij vele commerciële klussen had aangenomen die, helaas voor hem, uiteindelijk hebben geleid tot het afblazen van een vijfde seizoen van Divorce. Deze ogenschijnlijke jacht naar geld heeft nu, zo lijkt het, zijn tol geëist.”

Arme Dirk, als alles tegenzit, zou hij weleens met lege handen achter kunnen blijven, want nieuwe opdrachtgevers weten nu ook van zijn gedrag.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen