Beau verheugt zich op hereniging met ‘beest’ Albert

Foto: Nick van OrmondtBeau van Erven Dorens vindt het leuk én spannend dat hij vanavond voor het eerst in jaren weer te zien is als presentator van RTL Boulevard. Dat heeft hij laten weten op Radio 538. Van Erven Dorens zit samen met Albert Verlinde achter de desk. “Het is een spannende dag, want vanavond zit ik weer naast het beest van de entertainmentjournalistiek: Albert Verlinde. Het is heel wat anders dan het Shownieuws dat ik jaren heb gedaan en dat komt natuurlijk met name door Albert die hier zit.”

De presentator heeft veel respect voor Verlinde. “Mensen hebben altijd het idee dat we een bloedhekel aan elkaar hebben. Dat is niet zo. Wij hebben veel mot gehad, maar kunnen het ook goed met elkaar vinden. We gaan vanavond kijken of het weer lukt.”

Van Erven Dorens zit achter de desk omdat Winston Gerschtanowitz ziek is. “Het is een beetje zuur omdat het over de rug van Winston is. Die arme kerel ligt ziek thuis. Eigenlijk zou ik pas in januari komen opdagen, maar ik kom dus nu al invullen als pop-up presentator.”

De tv-ster zit vandaag, morgen en vrijdag achter de desk. “Volgende week doe ik het ook een paar dagen. Je zult me dus een paar keer terugzien. Ik kan een beetje oefenen.”

Hij is niet van plan om Gerschtanowitz eruit te werken. “Nee, daar is écht geen sprake van. Ik heb het namelijk zelf onwijs druk en ik vind dat Winston het ook ongelooflijk goed doet. Het lijkt me leuk om het af en toe te doen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen