All You Need Is Love ‘de must-see van kerstavond’

Foto: RVDARTL 4 hoopt dat Nederland vanavond weer massaal kijkt naar de traditionele kerstspecial van All You Need Is Love. De Robert ten Brink-show, vorig jaar goed voor 2,7 miljoen kijkers en 37 procent marktaandeel, begint direct na GTST. Het is smullen geblazen vanaf minuut één, belooft Ten Brink, want de openingsact van het programma is ‘spectaculair’. “De kijker wordt getrakteerd op een optreden van de acht overgebleven talenten van The Voice of Holland“, kondigt de zender aan.

Robert ten Brink en zijn kerstbus hebben voor de kerstspecial talloze kilometers gemaakt om ingevlogen gasten uit het buitenland op Schiphol op te halen en Nederland te doorkruisen om hen op tijd samen te brengen met hun geliefden.

Een bijzondere reis is het buitenlandsprookje van dit jaar, waarvoor Ten Brink naar het Zwitserse plaatsje Mürren ging. In het sneeuwrijke, romantische decor werden geliefden op een spectaculaire manier met elkaar verrast en verenigd.

Nooit eerder werden hiervoor ook families uit Nederland meegenomen. Het levert bijzondere beelden op, omdat veel familieleden de buitenlandse geliefde nog niet eerder hebben ontmoet…

Alle andere grote commerciële zenders komen vanavond met een film. NPO 1 brengt Tessa en Kerstfeest op de Dam, NPO 2 De Nationale Wetenschapsquiz en NPO 3 de Serious Request-finale.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen