Albert Verlinde verwacht NPO 3-exit Nick & Simon

Albert Verlinde verwacht dat SBS 6 uiteindelijk toch van Kees Tol en Nick & Simon verlangt dat ze stoppen met hun NPO 3-programma The Dream, dat op 6 januari begint aan een nieuw seizoen. Dat zei de showkenner in RTL Boulevard. Nick & Simon hebben onlangs exclusief getekend bij SBS 6, met de AvroTros-soap als enige uitzondering. Verlinde: “Het is natuurlijk wel heel merkwaardig dat je bij de AvroTros op NPO 3 een programma krijgt met drie SBS-sterren: Nick, Simon en Kees Tol.

Deze situatie is niet gangbaar in televisieland, weet de RTL 4-ster. “Dus ik denk wel dat dit de laatste reeks is eerlijk gezegd. Laat ze er maar goed van genieten.”

Nick & Simon erkenden vorige maand dat ze vanwege de uitzondering voor The Dream niet helemáál exclusief bij SBS 6 zitten. “We hebben in het verleden veel te danken gehad aan de TROS en dat zullen we blijven doen als enige programma buiten SBS“, zeiden ze.

Voor SBS 6 gaan Nick & Simon jaarlijks drie tv-programma’s maken. Daarnaast mogen ze bij AvroTros eens per jaar het programma The Dream maken.

Kees Tol is ook een SBS 6-gezicht. Hij is showdeskundige in Shownieuws.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen