Wendy’s ex Xander ook niet aan de drugs: ‘Doodeng’

Door een artikel in Quote wordt Wendy van Dijk nu al weken geassocieerd met cocaïne, maar de presentatrice ontkent stellig ooit drugs te hebben gebruikt. En ook haar ex Xander de Buisonjé, met wie ze een zoon heeft, moet er niets van hebben. Zo peinst hij er niet over om XTC te proberen, al doen zijn vrienden dat wel. “XTC lijkt me doodeng. Vrienden die het weleens gebruiken, zeggen dan: dit pilletje is goed. Dan denk ik: het volgende pilletje dus niet?“, aldus de zanger in Veronica Magazine.

Zelfs een joint wil De Buisonjé niet hebben. “Ik ben totaal geen man voor een joint. Het is goor en niet goed voor je stem. Ik zou een joint wel minder eng vinden. Dan als ik moet kiezen, dan kies ik die.

Tot slot laat De Buisonjé nog weten liever geen seks te hebben in het bos. “Het is leuk om te experimenteren, maar uiteindelijk is in bed toch het fijnst. Mijn vrouw en ik hebben het daar nog altijd spannend genoeg.

Quote schreef het gerucht op dat Van Dijk is afgekickt van cocaïne, maar moest na een kort geding rectificeren. Van Dijk heeft inmiddels op televisie glashard ontkend dat ze het witte goedje ooit heeft aangeraakt.

Lees alle artikelen over de cocaïnerel rond Wendy van Dijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen