Veelbesproken Wendy van Dijk co-host Carlo’s TV Café

Na Chantal Janzen, Georgina Verbaan en Johnny de Mol is het vanavond de beurt aan Wendy van Dijk om aan de zijde te zitten van Carlo Boszhard in Carlo’s TV Café. Dat heeft RTL 4 gemeld. Van Dijk was een paar weken terug volop in het nieuws vanwege het gerucht dat ze zou zijn afgekickt van cocaïne. Ze won haar kort geding tegen Quote, dat het gerucht opschreef, maar heeft volgens critici nooit keihard ontkend dat ze cocaïne heeft gebruikt. Mogelijk komt ze vanavond terug op die rel.

Tv-maker Tim den Besten vindt het opvallend dat Van Dijk nooit glashard heeft ontkend, zei hij recentelijk. “Ze heeft bij RTL Late Night en bij de rechtszaak nooit gezegd dat ze níet verslaafd is geweest.

Journalist Lammert de Bruin, die bij EenVandaag werkt, is het daarmee eens. “Ze zat de hele avond bij RTL Late Night en Humberto vroeg geen één keer: ‘Heb je ooit coke gebruikt? Ben je in een afkickkliniek geweest?’ Dat zijn toch journalistieke vragen die je moet stellen.

Overigens kreeg Van Dijk vrijdag nog een sneer te verwerken van tv-recensent Jean-Pierre Geelen, die Van Dijk als weldoener op tv niet geloofwaardig vindt.

Wendy geloof ik niet. Die stond vijftien jaar geleden voor SBS nog op het marktplein op te roepen spaghetti uit de broek van de ander te eten in ruil voor 100 gulden.

Carlo’s TV Café is om 18.15 uur te zien op RTL 4.

Klik hier voor de artikelen over de cocaïnerel rond Wendy van Dijk.

Lees ook: Jean-Pierre Geelen haalt uit naar Erland en Wendy (vrijdag)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen