Sanne Hans: ‘Liever geen Armin of Hardwell in de jury’

Foto: MAXSanne Hans (Miss Montreal) vraagt zich af of het een goed idee is om een dj in de jurystoelen van The Voice of Holland te zetten. Dat heeft ze gezegd op 100% NL. Marco Borsato vertrekt als coach en producent Talpa is druk op zoek naar een opvolger. Hans heeft in elk geval liever een zanger dan een dj als Armin van Buuren of Hardwell. “Zelf zou ik dat leuker vinden, maar met name omdat ik hen niet ken. Ik ken Hardwell niet en ik ken Armin niet“, aldus de 31-jarige zangeres.

Hans hoopt op een collega die ze al kent. “Ik vind het wel leuk als ik dan zit op een stoel naast een man die ik dan gewoon ken. Ik denk wel dat de chemie dan mist. Als je me vraagt wat me leuk lijkt zou ik gaan voor Guus of Paskal. Eigenlijk gewoon een vriend.”

Nielson zou ook een optie zijn. “Weet ik niet. Ik denk dat je het aan de verkeerde vraagt. Ik ben nieuw, dus mij maakt het eigenlijk niet uit. Zo lang ik maar weer mee mag doen, dan vind ik het allemaal prima.

Hoe dan vindt Hans het wel jammer dat Borsato weggaat. “Ik vind het toch wel jammer, hoor, dat hij weggaat. Het is een soort suikeroompje daar. Hij is altijd heel lief voor me en zorgzaam en hij lacht zo veel. Ik vind het altijd heel leuk.

Het lijkt erop dat ze zelf volgend jaar in elk geval wel weer van de partij is. “Ik weet het echt nog niet. Ik moet nog even eten met ome John en dan hebben we het erover. Ik weet wel dat hij het heel leuk vindt als ik het weer doe en dat vind ik ook.”

Tot slot laat Hans nog weten dat er niets waar is van de geruchten over ruzie tussen Borsato en Anouk. “Er is natuurlijk helemaal niets van waar. Ik moet nog even wennen dat eigenlijk alles in de media niet waar is.”

We hadden een meeting in Laren woensdag en toen hadden we het allemaal weer super leuk met elkaar. Dan is het altijd leuk. Ik kan oprecht zeggen dat er niets is. Fijn, hè?

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen