Sandra Schuurhof lid van HBO, Netflix én Videoland

Bij veel seriekijkers is er ergernis over het feit dat het legale video-aanbod zo versnipperd is over meerdere on demand-diensten, maar Sandra Schuurhof maalt er niet om: zij heeft een abonnement op Netflix, HBO GO, RTL’s Videoland én Filmnet. Dat vertelt ze in De Telegraaf. De Hart van Nederland-ster schreef zich in tijdens haar zwangerschap. “Met het ridicule idee daar alle tijd voor te krijgen”, zegt ze. “Maar als hij ’s avonds eindelijk zijn kwekje houdt, ben ik volledig afgedraaid.

Ze doelt op haar pasgeboren kindje, die veel verzorging nodig heeft. “De ene keer dat ik toch tot te laat Game of Thrones lig te kijken: 10 tegen 1 dat hij uitgerekend die nacht tandjes krijgt.

Ouders van jonge kinderen kampen met het probleem dat ze niet over series kunnen meepraten, aldus Schuurhof. “Het gaat bijna altijd wel over een serie.

Schuurhof begrijpt niet hoe andere mensen tijd vrij maken om naar on demand-diensten te kijken. “Het kan toch niet zo zijn dat zelfs Hillary Clinton tijd heeft om alle seizoenen van House of Cards weg te spelen?

Om een keer gebruik te maken van al haar abonnementen, hoopt Schuurhof dat ze voor haar verjaardag een kinderloos weekend krijgt.

Lees de hele column van Schuurhof vandaag in De Telegraaf (via Blendle).

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen