Sander Dekker heeft geen spijt van gênant tv-optreden

Sander Dekker heeft geen spijt van zijn ontzettend gênante tv-optreden in De Wereld Draait Door. Dat zei de staatssecretaris van Media vrijdagavond in Van Liempt Live. Dekker viel in DWDD compleet door de mand: hij gaat over het mediabudget, maar bleek geen enkele kennis van tv te hebben. Hij werd daar aan tafel én door kijkers op sociale media op aangesproken. “Er zijn altijd mensen die kritiek hebben. Ik denk dat ik het weer zo gedaan zou hebben“, reageert de VVD-politicus.

De bewindsman vertelde in de bewuste DWDD-uitzending in september dat hij liever fietst dan naar Buitenhof kijkt, ook Nieuwsuur en Pauw niet volgt, maar programma’s van ‘GTST-meisje’ Katja Schuurman nooit overslaat.

Fietsen vind ik leuk en ik kijk ook wel eens tv, maar ik kijk niet alle programma’s. Dat is toch niet zo raar?“, aldus Dekker.

Dekker had voor DWDD een aantal fragmenten geselecteerd van programma’s die hij goed vindt. “Wat heel erg jammer was, is dat we een aantal heel mooie programma’s klaar hadden staan om naar te kijken en dat die niet aan bod zijn geweest.”

Al met al betreurt Dekker de uitzending niet. “Je kunt van een staatssecretaris van Media niet verwachten dat hij de hele televisiegids van A tot Z kent.”

Klik hier voor meer artikelen over de gênante tv-optredens van Sander Dekker.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen