RTL 5 strikt Jan, Dan en Timor voor dansprogramma

Foto: KRORTL 5 heeft Jan Kooijman, Dan Karaty en Timor Steffens gestrikt voor Battle On The Dancefloor, de opvolger van So You Think You Can Dance. De eerste aflevering is op woensdag 20 januari. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt. Kooijman verzorgt de presentatie van de nieuwe dansshow van producent Talpa; de andere twee mannen zitten in de jury. “So You Think You Can Dance is natuurlijk voorbij helaas, maar dit wordt zeker net zo’n leuke klapper“, reageert de presentator.

Kooijman: “Het is heel leuk om een keer met z’n drieën in een programma te zitten. Ik kijk er enorm naar uit en het heeft er alle schijn van dat het een heel leuk nieuw fris dansprogramma wordt.

Achttien getalenteerde dance-crews nemen het in de nieuwe afvalrace tegen elkaar op. Als een act de jury niet bevalt, dan krimpt hun stuk van de dansvloer en wordt de ruimte om te laten zien wat ze kunnen, steeds kleiner.

De dansers moeten alles uit de kast halen om de ruimte op de dansvloer te behouden – of terug te winnen!“, legt RTL uit.

Battle On The Dancefloor bestaat uit zes kwalificatie-afleveringen, twee halve finales en één grote finale.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen