Rob de Nijs teleurgesteld in radiozender 100% NL

Rob de Nijs (72) heeft in de afgelopen drie jaar twee albums uitgebracht, maar die worden volgens hem genegeerd door radio en tv. “En er staan echt juweeltjes op“, aldus de zanger in weekblad Story. De Nijs is verbolgen. “Ik word in België nog steeds gedraaid en voor radio- en tv-shows gevraagd. Iets wat ik van de Nederlandse zenders niet kan zeggen. Ik zou echt niet weten welk station mijn muziek nog laat horen. Zelfs 100% NL heeft mijn meest recente nummers niet gedraaid.”

En dat terwijl 100% NL er voor de Nederlandstalige artiesten is, aldus De Nijs. “Ik luister weleens naar 100% NL en daar hoor je toch de Volendamse artiesten het meest voorbijkomen.

De Nijs vindt Jan Smit óók leuk, maar wil meer dan alleen Volendam. “Ik vind het zo jammer dat er niet meer variatie is. Want ik ben echt niet de enige artiest uit Nederland die ze niet draaien…

Het is allemaal te wijten aan de netmanagers, meent De Nijs. “Dat zijn de mensen die het bepalen. De netmanagers willen dat alles jong en nieuw is, terwijl oud ook nog steeds heel mooi kan zijn.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen