Pianobroers Arthur en Lucas kijken elke avond DWDD

Foto: RTLDe bekende pianobroers Arthur en Lucas Jussen kijken elke avond naar De Wereld Draait Door. “Dat kijken we tijdens het eten“, vertellen ze in een interview met VARAgids. Kijken naar De Wereld Draait Door is een gezamenlijke activiteit in hun gezin, vertelt Arthur, die samen met zijn broer al een aantal keer te gast is geweest in de talkshow. “We kijken met het hele gezin, het is erin geslopen. We kijken soms om 22:00 uur, dan weer om 20:00 uur. Het ligt eraan hoe laat we eten.”

Lucas vindt DWDD zo leuk omdat het afwisselend is. “De zwakte van het programma – namelijk de snelheid waarmee alles gaat – is tegelijk de kracht ervan. Het is heel afwisselend en je bent van alles een beetje op de hoogte.

Zomergasten is bijvoorbeeld een stuk trager, zegt hij. “Bij Zomergasten moet je één aflevering echt helemaal uitzien om het te begrijpen. Dat hoeft bij DWDD niet.

Overigens kijkt Lucas ook graag naar RTL Late Night. “Humberto Tan kan in Late night met elke grote ster uit het buitenland praten. Hij is heel amicaal en sociaal. Dat feelgood-gevoel brengt hij goed over. Het is allemaal minder strak en serieus dan bij Jeroen Pauw.

Toch vindt Arthur RTL Late Night wel een verhaal apart. “Het heeft minder diepgang dan Pauw.

Het hele interview met de pianobroers staat in VARAgids (via Blendle).

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen