Monic Hendrickx niet rijk van Penoza

Foto: Leendert JansenWaar de gemiddelde hoofdrolspeler van een Amerikaanse serie er warmpjes bij zit, heeft Penoza-hoofdrolspeelster Monic Hendrickx het veel minder breed. Haar man Ralph heeft zijn werk als kunstschilder op een laag pitje gezet om het gezinsinkomen wat te vergroten. Dat vertelt ze in weekblad Privé. Het gezin van Hendrickx kan niet leven van haar acteursloon. En daarom werkt haar man nu als manager en fotograaf. “Mijn man heeft altijd als beeldend kunstenaar gewerkt“, legt ze uit.

Beelden kunstenaars verdienen nauwelijks wat. “Dat is sowieso al geen vetpot, maar toen de economische crisis toesloeg, ging het echt niet langer en moest hij dus andere dingen gaan doen.”

Inmiddels gaat het weer iets beter in huize Hendrickx. “Misschien is het inmiddels eigenlijk wel weer tijd dat hij zijn oude beroep oppakt. Daar wordt hij het gelukkigst van en dat is uiteindelijk het belangrijkst.”

Momenteel loopt het vierde seizoen van Penoza. “Je voelt dat mensen echt met de serie bezig zijn en voor mij is dit qua reacties het heftigste dat ik tot nu toe heb meegemaakt.

Lees het hele interview met Hendrickx in weekblad Privé (via Blendle).

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen