’Mindmasters Live mediaflop van de week’

Het SBS 6-programma Mindmasters Live is de mediaflop van de afgelopen week. Dat schrijft de Volkskrant vandaag in zijn wekelijkse rubriek Top & Flop. Mindmasters Live begon vorige week vrijdag, maar kijkers en kenners waren het erover eens: het is een draak van een programma. En dat vindt ook de Volkskrant, laat het weten in een advies aan de televisiekijker. “Ga op vrijdagavond in godsnaam iets leukers doen dan deze opgebakken hype uit 2008 in het gezicht uitlachen.”

De voice-over van SBS 6 deed vermoeden alsof er tijdens de eerste live-uitzending van Mindmasters Live een wereldwonder ging gebeuren, maar de kijker kreeg belachelijke acts voorgeschoteld als een kip die piano speelt.

Erg jammer voor Kim-Lian van der Meij, maar dat ‘mindblowing’ is erg ver te zoeken. Irritante Uri Geller en saaie acts”, was één van de vele negatieve reacties van tv-kijkers.

Mindmasters Live gaat vanavond verder met een iets gewijzigde Raad van 10, zoals de tienkoppige jury van het programma genoemd wordt.

Maarten van der Weijden, Roxeanne Hazes en Sandra Ysbrandy nemen in de tweede aflevering voor het eerst plaats in de Raad van 10.

De eerste aflevering van Mindmasters Live trok vorige week vrijdag 529.000 kijkers. Daarmee was de show geen partij voor The Voice of Holland op RTL 4.

Lees ook:
Dure SBS 6-show afgeslacht door kijkers: tv-drama (vorige week)
Telegraaf kijkt Mindmasters: ‘SBS 6, dit kan niet!’ (maandag)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen