‘Makers Divorce ergeren zich suf aan Dirk Zeelenberg’

Foto: Studio KastermansDirk Zeelenberg komt er vandaag niet goed vanaf op Evert Santegoeds‘ pagina Privé. In een paginagroot artikel in ’s lands grootste krant wordt de acteur divagedrag op de set van de RTL 4-serie Divorce verweten. Dat is vandaag te lezen in De Telegraaf. Zeelenberg heeft de opnames regelmatig gefrustreerd ‘door veel te laat of helemaal niet’ op te dagen. “Keer op keer is Dirk te verstaan gegeven dat hij zich op tijd diende te melden en zich aan zijn opnameschema moest houden.

Maar daar gaf de acteur volgens deze anonieme medewerker geen gehoor aan. “Dan moest hij weer wat inspreken, dan had hij een ander commercieel klusje.

De avond van tevoren ging dan weer de telefoon op het productiekantoor en meldde Dirk zich met overslaande stem: ’Het kan zijn dat ik morgen een uurtje later ben, ik moet…’ Of hij moest als babs weer een huwelijk voltrekken. Gék werden ze ervan.

Voor acteurs is dat een doodzonde, legt de medewerker uit. Er werken tientallen mensen aan de serie. “Wanneer er één acteur ontbreekt op het moment dat er een scène met drie gepland staat, ligt alles stíl. En dat kwam herhaaldelijk voor.

Voordat de opnames van het vierde seizoen begonnen heeft een advocaat van Talpa met de advocaat van Zeelenberg keiharde afspraken gemaakt over wanneer hij aanwezig moest zijn. “Er zouden boetes volgen wanneer hij zich niet daaraan hield.

Een andere maker van de show, die ook anoniem wil blijven, bevestigt dit verhaal in de krant. Hij denkt echter niet dat Divorce stopt vanwege de onhandelbare Zeelenberg, maar omdat ‘het meeste wel is verteld’.

Een productiemedewerkster van Divorce verklapte deze week dat de serie na vier seizoenen ophoudt te bestaan. Zie ook: ‘RTL 4-serie Divorce stopt na vier seizoenen’.

Lees het hele artikel over Divorce vandaag in De Telegraaf (via Blendle).

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen