Koffietijd-dames strijden tegen hunks bij Linda de Mol

Geplaatst op za 28 nov 2015 om 13:45

Linda de Mol ontvangt vanavond in haar RTL 4-hitprogramma Ik Hou Van Holland de drie dames van de ochtendshow Koffietijd. Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau nemen plaats in het team van Jeroen van Koningsbrugge. Dat heeft RTL 4 laten weten. Van Koningsbrugge en zijn koffiedames trekken ten strijde tegen het team van ‘hunks’ van Guus Meeuwis. Hij heeft Pim Wessels, Kay Nambiar en ‘Men Universe’ Rogier Warnawa aan zijn zijde staan. 

Zaterdagavond is dé BN’er-avond van RTL 4, want ook vòòr en na Ik Hou Van Holland maken bekende Nederlanders hun opwachting als gast in programma’s van de zender.

In de Jandino Asporaat-show Playback Je Gek zijn deze week niemand minder dan vader Dries en zoon Dave Roelvink te gast om hun playbackkunsten te tonen op het nummer ‘Scream and Shout’ van Will.I.Am en Britney Spears.

Het late avond-programma Collectief Geheugen met Chantal Janzen heeft voor de aflevering van vanavond Heleen van Royen, Susan Smit en Wouke van Scherrenburg gestrikt.

Playback Je Gek begint om 20.00 uur, Ik Hou Van Holland om 20.55 uur en Collectief Geheugen om 22.30 uur.
12 Reacties op “Koffietijd-dames strijden tegen hunks bij Linda de Mol”


 1. wim

  Nou en!!!!!

 2. Goor

  Walgelijk typische commercieel zooi van een gewetenloze man genaamd Erlang Galjaard die tot alles in staat is om zijn product te verkopen… Dave Roelvink op de buis, dit is zo triest, een dief, misbruiker, sterkt aan het familie van het meisje, ze zullen vandaag weer door RTL vernederend worden

 3. wim

  Goor; Inderdaad die Galjaard zou zijn eigen nog voor de leeuwen werpen voor de kijkcijfers. ’n walgelijke man.

 4. wim

  Moet zijn zijn eigen moeder.

 5. Anoniem

  Nou dat word weer een kinderachtig avondje lachen met ons tv koninginnetje Linda.

 6. Rogier, Amsterdam

  Loretta Schrijver zou veel vaker moeten worden ingezet bij Koffietijd. Die steekt er bij het presentatieteam met kop en schouders bovenuit. Ze interviewt leuk, is warm en heeft personality. Zij draagt het programma. De anderen zijn vervangbaar. En wat mij betreft mag Vivian Slingerland vaker in beeld komen. Niet alleen op locatie, maar als presentatrice.

 7. harm

  @Rogier Helemaal mee eens wat je over Loretta zegt , zij is Koffietijd ,heerlijke,lieve ,goedlachse vrouw ! Ook vind ik Quinty een topper,de andere 2 dames kunnen mij niet boeien ondanks dat ze het goed bedoelen hoor ! Maar LORETTA moet vaker aub.

 8. Pake

  Loretta is inderdaad een schat. Maar ik heb ook niets tegen de andere dames.

 9. Roderick&Floris

  Goh wij hadden niet gedacht dat Rogier zo dom zou zijn, was gewoon gênant, onvoorstelbaar hoe dom kun je zijn. Uitnodigen voor de IQ test scoort onder Bonny.

 10. otto rosbergen

  Ja hij is wel erg dom zeg. Als je zou vragen wat is de hoofdstad van Nederland dan zegt hij ‘pas’.

 11. hugo

  Het is bedoeld voor een dom publiek, dus nodigen ze ook domme gasten uit.

 12. otto rosbergen

  Het deed me denken aan een vraag die tijdens, ook zo soort quiz, aan Bonnie en Jose werd gesteld. Welke zee ligt er tussen Engeland en Nederland. Het antwoord van Bonnie en Jose. het IJsselmeer misschien.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.