Boer Geert vindt Yvon wél goed in Hello Goodbye

Geplaatst op Sat 07 Nov 2015 om 9:29

Foto: NCRVBoer Zoekt Vrouw-boer Geert Krops vindt dat Yvon Jaspers het wél goed doet als presentatrice van Hello Goodbye. Dat heeft hij gezegd voor de camera van Shownieuws. Jaspers kreeg donderdag bakken met kritiek over zich heen op sociale media na haar debuut in Hello Goodbye. Ze zou veel te kinderlijk praten. “Ze deed het met liefde en zorg. Ik hoorde vandaag dat ze niet goed was. Ik vond het geweldig. Ik vond het goed. Zoals ze samenwerkten, vind ik prima“, vindt Krops echter.

Krops denkt dat de kritiek te maken heeft met jaloezie. “Ik denk dat mensen jaloers zijn dat het programma helemaal een succes wordt en dat andere zenders dan denken: hadden we het maar. Maar zij hebben het niet, want het zit bij de KRO.”

De felle kritiek op Jaspers op sociale media was donderdag het openingsnieuws van Shownieuws.

Hello Goodbye was donderdag met 1,3 miljoen kijkers het meest bekeken programma om half tien. De show won van Wendy van Dijks Diagnose Gezocht (1,2 miljoen) op RTL 4.
7 Reacties op “Boer Geert vindt Yvon wél goed in Hello Goodbye”


 1. Spinner&Ritzer

  Hello Goodbye Yvon..

 2. Maud

  De mening van boer Geert is heel belangrijk ;-)

 3. Brain

  Het is altijd goed om bij dit soort gevoelige kwesties een onpartijdige autoriteit aan het woord te laten.

 4. aammehoela

  Velen hebben bij voorbaat al kritiek als iemand met grote kijkcijfers een nieuw programma gaat doen. Jaloers inderdaad. Heb het zelf niet gezien, kijk weinig of geen emo-tv.

 5. Erland

  Geert heeft niet gevraagd of deze quote op MC geplaatst moest worden.

 6. variabel

  Echt jammer dat ik hierover niets kan zeggen, ik kijk namelijk niet naar zulke programma’s.

 7. Anja

  Wat vreselijk fijn dat boer Geert haar wel goed vind en dat hij een mening heeft.
  Nu wil ik graag weten of de melkboer van boer Geert ook een mening heeft , en daarna graag de buurvrouw van de buren van de melkboer.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.