Boer Geert vindt Yvon wél goed in Hello Goodbye

Foto: NCRVBoer Zoekt Vrouw-boer Geert Krops vindt dat Yvon Jaspers het wél goed doet als presentatrice van Hello Goodbye. Dat heeft hij gezegd voor de camera van Shownieuws. Jaspers kreeg donderdag bakken met kritiek over zich heen op sociale media na haar debuut in Hello Goodbye. Ze zou veel te kinderlijk praten. “Ze deed het met liefde en zorg. Ik hoorde vandaag dat ze niet goed was. Ik vond het geweldig. Ik vond het goed. Zoals ze samenwerkten, vind ik prima“, vindt Krops echter.

Krops denkt dat de kritiek te maken heeft met jaloezie. “Ik denk dat mensen jaloers zijn dat het programma helemaal een succes wordt en dat andere zenders dan denken: hadden we het maar. Maar zij hebben het niet, want het zit bij de KRO.”

De felle kritiek op Jaspers op sociale media was donderdag het openingsnieuws van Shownieuws.

Hello Goodbye was donderdag met 1,3 miljoen kijkers het meest bekeken programma om half tien. De show won van Wendy van Dijks Diagnose Gezocht (1,2 miljoen) op RTL 4.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen