BNN-amusementsshow Versus verhuist naar Afrika

BNN trekt flink de portemonnee voor Jan vs Geraldine, een nieuw programma in de Versus-reeks van de omroep. Tv-talenten Jan Versteegh en Geraldine Kemper mogen hun persoonlijke strijd namelijk opnemen in het verre Zuid-Afrika. Dat hebben ze laten weten op Twitter. De Versus-reeks, een programma in het door staatssecretaris Sander Dekker gehekelde genre ‘amusement om het amusement’, levert voor Versteegh en Kemper een snoepreisje op van belastinggeld.

In de Versus-reeks nemen twee presentatoren van BNN het tegen elkaar op. Het programma begon in 2005 met Katja vs Bridget. Later volgden onder meer Ruben vs Sophie, Dennis vs Valerio en Ruben vs Geraldine.

Het gaat er vooral om hoe grappig de presentatoren hun onderlinge strijd voeren. In het verleden moesten ze bijvoorbeeld strijden om wie de beste carnavalvierders zijn of wie het grappigst is.

Overigens zijn Versteegh en Kemper niet bepaald met hun neus in de boter gevallen in Zuid-Afrika. “Kutweer in Kaapstad“, twitterde de presentator bij aankomst.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen