Ali B toch met vijfde seizoen Op Volle Toeren

Ali B komt met een vijfde seizoen van zijn programma Ali B Op Volle Toeren, ondanks dat hij al meerdere keren zijn twijfels heeft uitgesproken of het niet genoeg geweest is. Dat heeft de rapper laten weten op Radio 538. De rapper heeft met AvroTros om tafel gezeten. “Ik weet niet of ik het mag zeggen, maar we hebben de intentie uitgesproken. De TROS vindt het oké en wij hebben ook ja gezegd. Maar na vier seizoenen wil je mensen wel blijven verrassen. Ik heb dan ook een grote wens.

Ali B wil een groots Op Volle Toeren-concert organiseren. “Ik heb al eens een concert gegeven in Paradiso en dat zou ik nog eens willen doen met de artiesten van vier seizoenen. Dan zou ik het liefst in iets groters dan Paradiso willen. Ik denk aan Ahoy’. Daar is het ook voor mij begonnen. Dit is een wens, maar ik weet niet of ik zo’n Ahoy’ vol krijg.”

Volgens Ali B zijn er na vier seizoenen nog wel genoeg artiesten over voor een deelname aan het programma. “Toen we het erover hadden of we het nog een seizoen zouden doen, twijfelde ik daar ook over. Daar kan ik geen duidelijk antwoord op krijgen, want ik weet nooit wie die zangers zijn.”

We hebben nu als insteek genomen dat ik wél weet wie er gaat komen en de rapper niet. Ik heb nu namen voorbij zien komen en ik dacht: daar kun je nog makkelijk een seizoen mee vullen, misschien wel twee.”

Ali B Op Volle Toeren begon in januari 2011. De tweede serie was te zien in het tv-seizoen 2011/2012, het derde seizoen in 2012/2013 en het vierde seizoen begon in januari van dit jaar.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen