Willeke Alberti hoopt vurig op Ring voor Johnny

Foto: TROSWilleke Alberti hoopt vurig dat haar zoon Johnny de Mol dit jaar met de Gouden Televizier-Ring naar huis gaat. Dat vertelt de zangeres vandaag in De Telegraaf. De Mol neemt het met SynDROOM op tegen Expeditie Robinson en Streetlab. “Ik hoop zó dat hij wint. Ja, ik ben een trotse moeder. Johnny is voor mij speciaal en bijzonder, want hij ziet er zo stoer en rebels uit, maar eigenlijk is hij heel gevoelig en begaan met mensen. Hij overtreft zichzelf steeds, vind ik“, aldus de ex van John de Mol.

Alberti vindt haar zoon een prettige tv-persoonlijkheid. “Johnny is heel direct, maar kan ook heel bescheiden zijn. Dat siert hem. Hij vindt het spannend, maar of hij nu wint of niet, het maakt hem niet uit. Hij zei laatst: ’Ik voel me al zo beloond door de liefde die ik krijg van de mensen in SynDROOM.’

Wat haar het meest trots maakt, is De Mols betrokkenheid bij minderheden. “Laatst kreeg ik bijvoorbeeld opeens uit Griekenland een berichtje van hem. Was hij bootvluchtelingen aan het helpen.”

Het Gouden Televizier-Ring Gala wordt donderdag live uitgezonden op NPO 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen