Boer Geert wordt jurylid in mentalismeshow SBS 6

Foto: NCRVGeert Krops, bekend als boer Geert uit Boer Zoekt Vrouw, wordt jurylid in de vrijdagavondshow MindMasters Live op SBS 6. Dat heeft de agrariër gemeld op Qmusic. In MindMasters Live, dat Kim-Lian van der Meij op 20 november voor het eerst presenteert, wordt samen met Uri Geller hét nieuwe mentalisme-talent van Nederland gezocht. Boer Geert had niet verwacht dat de zender hem als jurylid wil. “Maar als ze mij ervoor vragen, heb ik er misschien wel wat mee“, aldus de populaire boer.

Volgens Krops is hij gevraagd omdat hij zich niet makkelijk omver laat blazen. “Ik word nergens warm of koud of zenuwachtig van, dus: kom maar op. Ze krijgen mij niet op de kast.

Zelf hoefde boer niet per se terug op de buis. “Mijn kwekerij en boerenkool is mijn passie. Tv is bijzaak. Als ze willen dat boer Geert ergens aan meewerkt, dan wil ik daar best mijn medewerking aan geven.

Het contract met SBS 6 is nog niet getekend. “Dat gaat gebeuren binnen enkele dagen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen