Speciale tv-avond RTL 4: steunpilaar GTST is jarig

Foto: MAXDe kijker van RTL 4 staat vanavond een bijzondere tv-avond te wachten. Dé steunpilaar van de zender, Goede Tijden Slechte Tijden, bestaat precies 25 jaar en dat wordt gevierd met een aflevering van bijna anderhalf uur. Na die extra lange verjaardagsspecial, om 21.25 uur, begint de documentaire Antonie Kamerling: De Dood Van Een Vage Prins van de gerenommeerde tv-maker Coen Verbraak. Hij zit daarna ook in RTL Late Night, dat eveneens stilstaat bij het soapjubileum.

De scènes van de speciale GTST spelen zich deze keer af in het prachtige decor van Ierland, waarin alle verhaallijnen tot een dramatisch hoogtepunt komen.

In de aansluitend uitgezonden documentaire over Antonie Kamerling komen zijn vrouw Isa Hoes, Albert Verlinde, Beau van Erven Dorens, Job Gosschalk, zijn broer Kris en zijn zus Liesbeth aan het woord.

De RTL 4-avond wordt afgesloten door de Humberto Tan-show RTL Late Night. “Goede Tijden, Slechte Tijden bestaat 25 jaar! Dat wordt  groots gevierd en uiteraard zijn wij daar bij!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen