Ronnie Flex zegt ‘ja’ tegen reisprogramma

Foto: RTLRonnie Flex wil een reisprogramma op televisie. Dat heeft hij vrijdag gezegd in RTL Boulevard. Een reisprogramma zit samen met een talkshow en een Louis Theroux-achtig programma in de top drie van meest gewilde programma’s onder tv-makers, en ook Flex ziet het wel zitten. “Sinds Expeditie Robinson wil ik gewoon graag een reisprogramma. Ik wil gewoon sardientjes eten in Italië en vervolgens naar Japan gaan en daar wat eten en gewoon te vertellen hoe leuk het allemaal is.

Het eten op het Expeditie Robinson-eiland was niet veel, aldus Flex. “Ik vond het eten wel echt heel kut. Met de dag was de drang naar zoetigheid en frikadellen speciaal groter. Als ik ging slapen dacht ik aan nutella.

Het RTL 5-avontuur heeft hem in elk geval wel reislustig gemaakt. “Ik ga wel veel reizen, ja. Ik ga zeker wel dingen opzoeken nu.

RTL Boulevard-ster Albert Verlinde ziet wel wat in Flex. “Ik voel een nieuwe real life-soap aankomen. Ik vind hem ontzettend komisch om te zien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen