Peter R. de Vries reageert op kritiek voetbalkijkers

Peter R. de Vries vindt de kritiek van veel landgenoten die zondag voetbal keken onterecht. Dat laat hij weten op Twitter. Tijdens de Eredivisie-wedstrijden werd er stilgestaan bij de ernstig zieke Johan Cruijff door hem een staande ovatie te geven in de veertiende minuut. De Vries zat op de tribune, klapte niet mee en zijn zoon zat op zijn telefoon te spelen. “Als mensen willen denken dat ik Johan Cruijff geen voorspoedig herstel toewens, is dat hun goed recht, maar het slaat echt nergens op.

De Vries zat op de tribune bij de wedstrijd FC Twente – PSV. Bijna iedereen klapte sportief mee, behalve voetbalmakelaar De Vries en zijn zoon. Het leidde tot felle kritiek op sociale media. “Peter klapt alleen als hij betaald krijgt“, klonk het bijvoorbeeld.

In het verleden heeft De Vries regelmatig kritiek geuit op Cruijff, maar dat betekent niet dat hij hem een ernstige ziekte toewenst, laat hij nu weten op Twitter.

Vorige week werd bekend dat Cruijff aan longkanker lijdt.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen