Peter gaat verslaafden voortaan zélf overvallen

Peter van der Vorst keert vanavond terug op RTL 4 met het door hem zelf geproduceerde tv-programma Verslaafd. Er zijn enkele belangrijke veranderingen: niet alleen is verslavingsdeskundige Jim Geduld vervangen door een team van drie interventionisten, ook heeft Van der Vorst een prominentere rol in het begin van het programma. “Nieuw is dat ik zelf voor het eerst in Verslaafd! meteen samen met de interventionist naar binnen ga. Dat is behoorlijk intens“, aldus de succesvolle presentator.

De spanning zit hem in het onvoorspelbare, aldus Van der Vorst. “Je weet namelijk nooit van tevoren hoe de persoon in kwestie reageert.”

Verslaafd is een paradepaardje van zijn tv-bedrijf Vorst Media. “Met dit programma willen we het onderwerp ‘verslaving’ meer ter discussie stellen en de kijker vooral laten zien wat het daadwerkelijk met iemand doet en welke desastreuze gevolgen het soms heeft voor de familieleden van de verslaafde.”

De concurrentie is mild voor Verslaafd, dat om 20.30 uur van start gaat op RTL 4. De voornaamste concurrenten zijn Opsporing Verzocht op NPO 1 en NCIS op SBS 6.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen