Marlayne Sahupala ziet muziekshow niet gebeuren

Geplaatst op wo 07 okt 2015 om 16:30

Foto: SBSMarlayne Sahupala zou heel graag een muziekprogramma presenteren, maar denkt niet dat ze die kans krijgt. Dat zegt de SBS 6-presentatrice in weekblad Privé. Sahupala, nog steeds één van de gezichten van Hart van Nederland, ziet een eigen muziekprogramma als een onbereikbare droom. “Ja, dat is natuurlijk het ultieme verhaal. Alleen scoren muziekprogramma’s over het algemeen helaas niet zo goed. Dus dat is lastig. Maar ik zou het zeker graag doen“, geeft ze aan.

In 2013 had Sahupala voor het laatst een programma naast Hart van Nederland, namelijk The Biggest Loser.

Nu ligt de focus vooral op Hart, vertelt ze. “Hart van Nederland is het mooiste programma van de zender vanaf dag één. Ik ben blij dat ik daar sinds 2003 onderdeel van uitmaak.

Het programma is integer en er zit heel veel liefde in. Liefde voor dat merk Hart van Nederland. Dat vind ik zo mooi om te zien op de redactie. We zijn een erg goed team.”
10 Reacties op “Marlayne Sahupala ziet muziekshow niet gebeuren”


 1. Jelte

  Uh… Haar laatste programma was vtwonen doe het zelf… in 2015

 2. Brain

  Heeft iemand ooit begrepen waarom HvN fluisterend wordt gepresenteerd?

 3. aammehoela

  Ze was ook te zien en te horen op D-Jazz tv, een zender die niet meer te zien is trouwens bij KPN.

 4. Laurens

  Ze zouden het muziekpaleis prima kunnen terugbrengen, samen met Malayne en Jeroen vd Boom!

 5. Mea M'acadaemia

  Ik heb mijn patientenregister erop nageslagen en deze pretentieuze sloerie heet gewoon Marleen de Boer, wie als dubbeltje geboren wordt zal nimmer een kwartje worden zo zei wijlen mijn man altijd tot ik hem in 1994 met mijn dokterstas de hersens in sloeg. Hij rust in vrede.

 6. Blue

  @Mea M’acadaemia

  Marlayne heeft ze te danken aan het Eurovisie Songfestiaval, Sahupala heeft ze te danken aan haar man. Nieks pretensieus aan.

 7. Blue

  nieks = niks

 8. Blue

  Iek kom oorspronkeliek uit Spanje vandaar iek kan niet jullie ie goed zeggen.

 9. Anne E.

  Wist nietdat zei lesbiesc was maar ziet er wel ui alsof zei heel vaak aan vagijnen likt want ze kijk zo verzuurt met die zure bek van haar wat ordieneere vrou “”

 10. Anoniem

  SBS6 zou Het Swingpaleis nieuw leven in kunnen blazen met Marlayne. Ook zou ze de muziek show Lekker Nederlands kunnen doen. Dan kan SBS6 eindelijk stoppen met die vreselijke Do als presentatrice.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.