Linda de Mol: ‘Uitstel van Executie hoeft niet live’

Foto: RTLLinda de Mol merkt aan zichzelf dat ze steeds minder vaak lineair tv-kijkt. Dat vertelt de tv-koningin vandaag in het AD. De Mol denkt niet dat het traditionele tv-kijken op korte termijn helemaal uitsterft. “Maar het zal meer en meer draaien om evenementen-tv zoals voetbalwedstrijden of Wie is de Mol? Programma’s die je echt nog live wilt zien om te kunnen meetwitteren- en praten de volgende dag. Maar zoiets als Uitstel van Executie , wat maakt het nou uit of je dat op dinsdag of op zondag ziet?

Uitstel van Executie is een programma van Martijn Krabbé. Haar eigen shows Miljoenenjacht en Weet Ik Veel en de actuele talkshow De Wereld Draait Door schaart ze ook onder de programma’s die zich beter lenen voor live kijken.

Maar iets als Uitstel van Executie kan ook prima on demand, aldus De Mol. “Ik hoop dat ze allemaal kunnen blijven hoor. Misschien dan op een andere plek?’

Vooral de nieuwe generatie laat zich volgens haar niet meer vertellen wat ze wanneer moeten kijken. “Nog geen 2 jaar terug keek ik met mijn kinderen thuis op de bank naar Holland’s Next Top Model, Expeditie Robinson en The Voice. Maar die dagen zijn voorbij!

On demand is de toekomst, weet De Mol. “Het is vloggen, bloggen, instagrammen en vooral netflixen.

Lees het hele interview met Linda de Mol vandaag in het AD, via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Is Gordon over zijn tv-hoogtepunt heen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen