K3 Zoekt K3 gaat bootcampronde in op SBS 6

Na vier auditie-afleveringen gaat K3 Zoekt K3 vanavond de bootcampronde in op SBS 6. Hierin gaan de 26 laatst overgebleven kandidaten de strijd met elkaar aan. Dat heeft de tv-zender laten weten. Het huidige K3 en een team van coaches stomen de kanshebbers klaar voor het echte K3-leven. De eerste aflevering van de bootcampronde is meteen al erg spannend. “Voor maar liefst 11 kandidaten stopt het avontuur al gelijk na de eerste opdracht“, legt een woordvoerder uit.

Tijdens de bootcamp komt K3-componist Miguel Wiels de vakjury versterken. “Ik ga vooral vanuit mijn standpunt als componist, producer en muzikant proberen mijn steentje bij te dragen om de juiste keuzes te maken.”

K3 Zoekt K3 stortte vorige week volledig in tegenover The Voice of Holland. De show trok twee weken geleden bijna 1 miljoen kijkers, maar dat waren er vorige week nog maar 450.000.

De K3-show begint om 20.30 uur op SBS 6.

Kijk ook: Kristel boos in eerste bootcampshow

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen