Jan Versteegh: ‘Fans willen me oraal bevredigen’

Jan Versteegh krijgt sinds hij bekend is regelmatig verzoeken van dames of ze hem oraal mogen bevredigen. Dat heeft het BNN-talent onthuld in F*ck Me I’m Famous. Versteegh heeft daar meerdere keren gebruik van gemaakt. “Meisjes in de kroeg komen naar me toe en zeggen: ‘Ik wil jou al zo lang pijpen. Ga je met me mee naar huis?’ Heb ik wel eens gebruik van gemaakt, maar het ligt er zo dik bovenop. Dan denk ik: ja, jongens… Je wordt een soort trofee“, aldus de jonge presentator.

Bekend zijn heeft ook nadelen, meent Versteegh. “Ik ben onzekerder en wantrouwender geworden. Ik merk ook dat ik graag binnen zit. Als ze vragen of we naar de kroeg gaan, dan stel ik voor om bij mij thuis een fles wijn te drinken.”

Ik heb wel echt vervelende ontmoetingen gehad met mensen op straat. Van spugen in je gezicht tot uitschelden en achtervolgingen. En ze zeggen: ‘Is je moeder trots op je? Nee, hè? Want je werkt bij PowNews.’”

Toch zou hij het bekend zijn niet willen missen. “Je wordt er verslaafd aan. Het is heel tof als mensen waardering geven voor wat je maakt.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen