Filemon Wesselink: ‘RTL-Peter doet Ivo Niehe na’

Foto: Fred de GrootFilemon Wesselink vindt Ivo Niehe een enorm goede presentator. Dat vertelt het BNN-gezicht in Veronica Magazine. Wesselink prijst Niehe. “Ik heb heel veel waardering voor Ivo. Hij is namelijk echt heel goed, al 350 jaar. En er is maar één reden waarom hij al zo lang zo succesvol is: Ivo kan supergoed verhalen vertellen. Yolanthe heeft hem proberen na te doen en Peter van der Vorst ook wel enigszins, maar hij is de onbetwiste koning van het showinterview“, aldus de presentator. 

De BNN-presentator vindt dat Niehe je echt in het programma trekt. “Hij kan op zó’n lekkere manier de biografie van Lionel Richie vertellen, met die prachtige stem van hem.”

Hij kan ook meesterlijk drie vragen stellen, dan komt er een beeldfragment, dan weer drie vragen… dat ritme! Het is gewoon allemaal snoepgoed wat je krijgt.

Verder vindt Wesselink ook dat Jeroen Pauw ’te gek’ is. “Ik ga hem nooit proberen na te doen, maar hoe hij interviewt… Zo gaaf. Dat onafhankelijke van hem. Zegt-ie ineens: ‘Gaan we nog normaal doen?’

Heel vilein en toch altijd een heer. Ik vind hem echt geweldig.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen