Chantal Janzen wil koningspaar in tv-programma

Chantal Janzen zou het leuk vinden om het koningspaar te interviewen in haar tv-show Chantal Blijft Slapen, dat vanavond terugkeert voor een nieuw seizoen op RTL 4. Dat heeft de presentatrice verteld op Radio 2. Janzen ziet logeren bij Willem-Alexander en Máxima wel zitten. “Ik zou wel eens bij Willem-Alexander en Máxima willen slapen. Dat staat al een jaar uit. Ik kan toch allemaal dingen voor hen doen? Ze kunnen me toch gewoon gebruiken voor weet ik veel wat. Gewoon in huis. Weet ik veel.

De RTL 4-ster stelt zich graag onderdanig op voor het koningspaar. “Ik vind het wel leuk om een soort Assepoester voor hen te zijn. Het maakt me helemaal niet uit. Ik wil gewoon weten hoe die mensen opstaan en wat in hun koelkast staat.”

Janzen denkt dat het leuk zou kunnen zijn voor de twee. “Er zijn meer portetprogramma’s, bijvoorbeeld van Ivo Niehe of Peter van der Vorst, maar die gaan nooit in een keukenkastje kijken of in de koelkast. Dat doe ik wel, ja. Als ik er dan toch ben… Ik zet één voet tussen de deur en dan ben ik er, hoor.

Of het haar gaat lukken? “Ik heb er een hard hoofd in.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen