Bijna 3000 aanmeldingen voor Net5-show The Island

Bijna 3000 Nederlanders willen meedoen aan de nieuwe Net5-show The Island. Op dit moment wordt geselecteerd wie van hen daadwerkelijk mee mag doen. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Net5-baas Carter Duong is onder de indruk. “Dat er zo veel mensen zich hebben aangemeld om aan dit sociaal experiment mee te doen, zegt veel over de kracht van het format. Net5 geeft kijkers de kans om te zien of zij echt kunnen overleven op een onbewoond eiland zonder enige luxe.”

Het belooft een mooi programma te worden, aldus Duong. “We laten reality zien in zijn puurste vorm en gaan terug naar de basis. Dat moet in 2016 zorgen voor prachtige en spraakmakende televisie bij Net5.

The Island is een internationaal hitprogramma waarin kandidaten worden gedropt op een verlaten eiland. Ze moeten een lange periode zien te overleven in slechts de kleding die ze aan hebben en met alleen dat wat de natuur hen te bieden heeft.

Daarnaast zijn er geen spellen, geen afvallers, geen eliminaties en zelfs geen camerateam; ze filmen namelijk alles zelf!“, aldus een woordvoerster van Net5.

Het is nog niet bekend wanneer de Endemol Shine-productie precies van start gaat op Net5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Is Gordon over zijn tv-hoogtepunt heen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen