Tv-recensent Telegraaf haalt uit naar Sander Dekker

Marcel Peereboom Voller, tv-recensent van De Telegraaf, deelt de kritiek dat het optreden van Sander Dekker vrijdag in De Wereld Draait Door erg gênant was. Dat laat hij vandaag blijken in zijn column. Staatssecretaris Dekker gaat over het budget en de taakopdracht van de NPO, maar bleek nauwelijks kennis van de programma’s van de NPO te hebben. “Het was tenenkrommend: de politicus die de publieke omroep de maat neemt, kijkt nauwelijks televisie“, schrijft Voller in de krant.

Dekker deed er nogal lacherig over dat hij geen tv-kijker is en dat viel bij velen niet in goede aarde. “Was het de arrogantie van de macht, dat hij zo onvoorbereid het hol van de leeuw betrad?“, vraagt Voller zich af.

De tv-recensent vindt het beschamend. “Dekker kon geen zinnig woord zeggen over het onderwerp waar hij politiek verantwoordelijk voor is.”

Voller vindt niet dat Dekker elke avond voor de tv hoeft te zitten. “Maar om het medium zo te negeren?

De tv-recensent is niet de enige mediaprominent met kritiek op Dekkers optreden. Eerder lieten onder meer Paul de LeeuwCornald Maas en Jan Jaap van der Wal zich er al over uit.

Gerelateerd:
Sander Dekker maakt zichzelf belachelijk in DWDD (zaterdag)
Paul de Leeuw haalt uit naar Sander Dekker (zaterdag)

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen