Sylvana Simons: ‘Nathalie Makoma-soap is aanrader’

Foto: SBSSylvana Simons heeft dinsdag met plezier gekeken naar de nieuwe RTL 5-soap Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland. Dat heeft ze woensdagavond laten weten in De Wereld Draait Door. De DWDD-rubriek De TV Draait Door liet een fragment uit de soap zien, maar die had Simons al gezien. Ze heeft genoten van de soap over Nathalie Makoma. “Dit moet je volgen. Ik heb het gekeken. Dit wil je echt zien. Echt waar. Ik kwam er langs op RTL 5. Echt, een aanrader.”

Een andere fan van de soap is Makoma zelf. “Wow eindelijk de eerste aflevering gezien van Nathalie Makoma; Congolese Bruiloft op het platteland. Wij lagen op de grond van het lachen. Wij kunnen niet wachten voor aflevering twee!“, heeft ze laten weten op Facebook.

In de soap worden zangeres Nathalie Makoma en haar verloofde JC gevolgd in aanloop naar hun bijzondere huwelijksdag. Er is alleen één klein obstakel, want JC moet voorafgaand aan het huwelijk voldoen aan alle eisen die Makoma’s familie stelt.

De Nathalie Makoma-soap begon dinsdag met 231.000 kijkers en 4 procent marktaandeel, dus het promotiepraatje van Simons in het door 1,3 miljoen mensen bekeken DWDD is voor RTL 5 zeer welkom.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen