‘Schandalig dat Televizier Martine van Os boycot’

Foto: SBSOmroep MAX-baas Jan Slagter overweegt zijn medewerking aan het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala te beëindigen nu Heel Holland Bakt niet is genomineerd ten koste van het nauwelijks programma Streetlab. Maar Heel Holland Bakt is niet het enige MAX-kijkcijferkanon dat niet is genomineerd: We Zijn Er Bijna werd door Televizier niet eens op de longlist gezet. Net als de presentatrice ervan: Martine van Os. Een schande, vindt weekblad Party, dat Omroep MAX steunt. 

Van Os stond niet eens op de lijst van dertig tv-vrouwen waarop Nederland kon stemmen. “Opmerkelijk, want de veel minder bekeken Eva JinekLauren Verster en Nicolette van Dam zijn wél geselecteerd“, vindt Party.

Is het gezien de hoge kijkdichtheid van We Zijn Er Bijna al een blamage dat Martine niet geselecteerd is, dat zelfs het programma wordt geboycot door de Gouden Televizier-Ring is helemaal onbegrijpelijk.

We Zijn Er Bijna scoorde in de zomer bijna 2 miljoen kijkers, maar stond ook niet op de lange lijst van programma’s waar stemmers uit konden kiezen. “De organisatie van tv-prijs kiest in plaats van het programma voor het matig bekeken Mindf*ck, De Jopie Parlevliet Show en Streetlab.

Martine van Os laat in een reactie weten: “Ik had het best leuk gevonden als ik er bij had gezeten. Net als iedereen was óók ik blij geweest met een publieksprijs, met de waardering.

Toch ligt ze er niet wakker van. “Zo erg ben ik nou ook weer niet met de Gouden Televizier-Ring bezig.

Gerelateerd: Jan Slagter is het zat: ‘Klaar met Televizier-verkiezing!’ (gisterenavond)

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen