RTL Boulevard vanavond in het teken van GTST

Foto: MAXRTL Boulevard staat vanavond volledig in het teken van Goede Tijden Slechte Tijden, dat morgen precies 25 jaar bestaat. De Albert Verlinde-show neemt de kijker een uur lang mee terug in de tijd. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Het entertainmentprogramma blikt met Katja Schuurman en Babette van Veen terug op hun tijd als Linda, Roos en Jessica en Reinout Oerlemans wordt exclusief geïnterviewd in Los Angeles over zijn doorbraak als Arnie Alberts in de RTL 4-soap.

Tevens krijgt de kijker een voorproefje van de documentaire over Antonie Kamerling en wordt er vooruitgeblikt op de dubbele jubileumuitzending. Beide zijn morgenavond te zien op RTL 4.

Naast Albert Verlinde en Jan Kooijman schuiven onder andere Erik de Vogel (Ludo Sanders), Bartho Braat (Jef Alberts), Jette van der Meij (Laura Alberts) en Pip Pellens (Wiet van Houten) aan.

Ook Barbara Sloesen (Anna Brandt), Charlotte Besijn (Barbara Fischer), Ruud Feltkamp (Noud Alberts) en Guido Spek (Sjoerd Bouwhuis) zijn van de partij.

RTL Boulevard begint om 18.35 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen